MORE

Rusine sa va fie! De ce nu ati jucat seria Uncharted?

In scurt timp vom vedea pe rafturile magazinelor Uncharted The Nathan Drake Collection si chiar daca multa lume il asteapta cu nerabdare, se pare ca Naughty Dog ne arunca o bomba si ne transmite ca undeva la 80% din detinatorii de PS4 nu au jucat vreodata un joc Uncharted. Acest procent mi se pare cam mare, mult prea mare si sa va spun de ce.

O platforma precum PS4 se bucura de obicei de un numar exclusiv de jocuri care sa ii creasca activitatea. In mod normal nu exista un numar chiar asa de mare de exclusivitati astfel incat sa zici ca saracii oameni nu pot sa joace chiar toate jocurile posibile. Pe de alta parte, ma gandesc ca la mijloc e si o chestie de gusturi si poate unii dintre ei nu prefera sa se joace un anumit gen, dar 80% dintre ei sa nu se fi jucat Uncharted e un pic cam ciudat.

Totusi, daca ma gandesc un pic nu ni s-a spus care detinatori de PS4, ca poate sunt cei din SUA si acolo treaba sta un pic mai altfel la capitolul gusturi si „pohte”. Cine stie. Poate a fost o problema de marketing si multe persoane poate nu au aflat de joc. Sper ca acel procentaj sa se schimbe odata cu Uncharted The Nathan Drake Collection.

[Naughty Dog]

Articole asemanatoare

Back to top button