PCRSS PaginaDeMediaTECH

Rusia și-a creat propria placă de bază cu chipset B450

Când un guvern vrea să facă un upgrade pe partea de hardware, de obicei se îndreaptă către cele mai sigure soluții de pe piață. Dar dacă ești Rusia și nu vrei să folosești hardware de la companii vestice, îți sufleci mânecile și te murdărești puțin pe mâini. Și fix asta s-a întâmplat, iar GS Group Holding and Philax a anunțat producția primei sale plăci de bază cu chipset B450 pentru AMD.

În acest fel, compania va oferi guvernului din Rusia o soluție oarecum home-made. Iar dacă placa de bază vă pare familiară de undeva, nu vă înșeală privirea. Producătorul a semnat un acord de licențiere cu ASRock prin care are voie să folosească design-ul modelului B450M Pro4 pentru a-și adăuga un modul TPM care este folosit adesea de agențiile guvernamentale.

O placă de baza B450 capabilă pentru guvernul din Rusia

Vor fi produse circa 40 de mii de astfel de plăci, urmând să suporte inclusiv procesoare din seria AMD Ryzen 5000, în ciuda chipset-ului B450. Când vine vorba de specificații, avem un format Micro-ATX cu patru sloturi de memorie DDR4, două sloturi PCIe 3.0 x16 și un slot PCIe 2.0 x1. Stocarea este asigurată de patru conexiuni SATA-III și două sloturi M.2, iar zona de I/O are un HDMI, D-Sub, DVI-D, patru USB 3.1 Gen1, două USB 2.0, un USB 3.1 Gen2 Type-A și un USB Type-C. Planurile GS Group Holding and Philax nu se opresc aici, compania urmând să producă și circa 50 de mii de monitoare, toate urmând să fie folosite de agențiile guvernamentale din Rusia.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button