Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

RUSE dispare de pe Steam

/
/
/

RUSE era la vremea sa un joc de strategie inedit, bazat in egala masura pe suprematia tactica, precum si pe abilitatea de-a pacali inamicul. Daca vi se pare interesant si ati vrea sa il incercat, atunci am o veste proasta, nu mai puteti.

RUSE a disparut de pe Steam zilele trecute, lasand jucatorii actuali mirati, intr-o stare de confuzie si chiar una de suparare, din moment ce nu se mai pot astepta sa primeasca oponenti noi vreodata. Pana si site-ul oficial al jocului a disparut.

Ubisoft a oferit si un motiv oficial pentru care jocul a disparut subit si fara vreun anunt de pe Steam. Aparent, pentru RUSE compania a licentiat drepturile de-a folosi echipament militar existent, iar acea licenta a expirat.

Jucatorii actuali nu sunt afectati, inca mai pot juca RUSE, doar ca nimeni altcineva nu se va mai putea apuca vreodata de el. Partea amuzanta este ca nici macar studioul care a produs jocul, Eugen Systems, nu stia ca jocul lor s-a evaporat peste noapte.

[PCGamesN]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar