GamingPC&ConsolesTech&IT

Rune Ragnarok sare peste Early Access

Iarna a venit (cel puțin în anumite seriale) și este pe cale să se așterne și prin jocuri, cu Rune Ragnarok. Studioul Human Head anunță că planul inițial de a lansa jocul prin Early Access și să rămână acolo până când vor avea posibilitate de a-l termina a fost aruncat la coș.

În schimb, Rune Ragnarok va fi lansat ca un joc întreg, sărind peste Early Access și ajungând pe piață anul acesta. O dată exactă va fi anunțată în viitorul foarte apropiat. Pentru a tematica nordică, poate ar fi bine să îl lanseze prin decembrie. Cu această ocazie a venit și vestea că Rune Ragnarok va avea parte și de o doză serioasă de conținut suplimentar după lansare.

Și de ce a decis să facă Human Head asta? Pentru că a primi finanțare suplimentară ce permite evitarea cu totul a fazei de Early Access și asigură producția jocului chiar și după lansare. De la cine vine această finanțare? Studioul nu a pomenit deocamdată, dar dacă sunteți pesimist (sau optimist, depinde de cum vedeți situația) ar fi putut să vină de la Epic Games.

Rune Ragnarok este deocamdată listat pe Steam, cu descrierea de Early Access încă valabilă. Dar din moment ce toată lumea din industrie pare să fi fost plecată acasă pentru Paștele Catolic, actualizarea paginii ar trebui să fie efectuată în curând.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button