GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Rune Ragnarok are parte de un beta test în acest week-end

Ce faceți sâmbătă, cam de la 8 seara până noaptea târziu? Dacă răspunsul vostru este „Pândesc vikingi prin zăpadă cu un topor în mână și o halbă de mied în alta”, înseamnă că știți deja despre ce este vorba în această știre.

Studioul Human Head a făcut două dezvăluiri despre Rune Ragnarok, noul joc ce promite să ne reamintească de zilele de glorie ale sistemelor rudimentare de ciopârțit inamici. În seara de 18 august va avea loc un beta test limitat pentru joc, acesta va fi disponibil pentru doar câteva ore și este deschis numai celor care se vor înregistrat din timp pe pagina oficială. Este posibil să nu fie singurul beta test de care are parte jocul, așa că ați putea să vă înregistrați oricum, în cazul în care mai apare vreunul până în septembrie.

De ce până în septembrie? Pentru că atunci va fi lansat jocul pe Steam Early Access. Știu că probabil Early Access nu mai inspiră pe cât de multă încredere… presupun că a inspirat la un moment în istoria sa, dar trebuie să țineți cont că este un joc făcut de un studiou cu ceva experiență. Human Head a lucrat la multe jocuri de-a lungul istoriei sale, inclusiv acel Prey 2 anulat, așa că probabil va fi în stare să facă un joc bun. Probabil. Depinde cât de bine reușește studioul să folosească motorul Unreal 4. Din câte am observat, majoritatea jocurilor bazate pe UE4 de pe Early Access tind să aibă mari probleme de optimizare când nu sunt făcute de Epic Games.

[PC Gamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button