PC&Consoles

Rune: Ragnarok a fost anunțat

Mai țineți minte numele Rune? Acel joc de acțiune la care luați rolul unui viking supărat ce era trimis în adâncurile lumii de apoi de către Odin, într-o misiune de-a împiedica Ragnarok?

La 17 ani după cea mare aventură a fost dezvăluită în sfârșit o continuare. Aceasta se numește Rune: Ragnarok și are ca subiect modul în care, în ciuda eforturilor lui Ragnar, sfârșitul lumii tot s-a produs. Asta sau finalul malefic a devenit cel canonic.

Spre deosebire de predecesorul său, noul Rune va fi un joc de tipul open world, descris chiar ca fiind un sandbox. Aici veți lua rolul unui brav viking, ce luptă de partea unui zeu ales pentru a pune capăt apocalipsei. Asta va presupune multă luptă, asaltarea satelor inamice, undead, navigare către ținuturi noi, crafting și uneltirea puterilor oferite de zeul ales pentru dobândi victorie în numele său.

Jocul începe să sună puțin mai mult ca Sacrifice în loc de Rune, dar important este că vom primi după atâția ani o continuare pentru un joc de acțiune foarte amuzant. Simplist, dar amuzant. Adică, nu era tocmai Severance The Blade of Darkness.

Rune: Ragnarok nu are încă o dată de lansare. De producția sa se ocupă tot studioul Human Head, care a creat primul Rune și două din cele patru jocuri ale seriei Prey.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button