GamingRSS PaginaDeMedia

Ruined King, RPG-ul League of Legends, vine pe console si PC in 2021

Riot Games vor sa aduca universul din League of Legends si pe console. Pentru asta, Riot au un plan: Ruined King.

RPG-ul turn-based va fi primul joc produs de Riot Forge, un nou label menit sa extinda universul League of Legends. Dezvoltatorii propriu-zisi sunt Airship Syndicate, cei responsabili pentru Darksiders Genesis si Battle Chasers: Nightwar.

In cadrul 2020 League of Legends World Championship am avut ocazia sa vedem un trailer care ii prezinta pe Braum, Illaoi, Miss Fortune, Ahri, Pyke si Yasuo. Nu au fost oferite mai multe detalii, dar putem intui ca personajele vor trebuie sa se alieze impotriva eponimului Ruined King.

Ruined King: A League of Legends Story ar trebui sa apara in 2021 pe Nintendo Switch, PlayStation 4 si Xbox One , cu posibilitatea de upgrade gratuit pentru next-gen. Varianta de PC se va distribui prin Steam si Epic Games Store. Riot vor publica mai multe informatii incepand cu luna decembrie.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button