MORE

Rufus Cuff, pentru ca in Fallout nu aveai un smartwatch.

Prin anul 2014 si-a facut aparitia o campanie de finantare pe Indiegogo pentru un dispozitiv Rufus Cuff, in esenta o tableta specializata menita sa fie purtata la mana, ca un ceas, sau un PipBoy daca sunteti un fan al seriei Fallout. Parea atunci a fi o alternativa interesanta la un smartwatch, ceva utilizabil la activitatile din viata de zi cu zi, dar varianta finala a sa pare sa fi gasit o alta utilitate.

In loc sa fie folosit de oameni care sa trimita e-mail-uri si SMS-uri cu o mana in timp ce merg cu bicicleta, Rufus Cuff a capatat foarte multa atentie din partea sectorului industrial. Dispozitivul a fost atat de cautat de companii care doreau o solutie similara pentru munca in depozite, servicii de livrari sau restaurante, incat noul site dedicat dispozitivului pare concentrat mai mult pe segmentul Enterprise.

Rufus Cuff nu este tocmai o minune tehnologica, avand hardware comparabil cu un telefon extrem de ieftin, care inca mai ruleaza Android 4.4 Kit Kat, avand un ecran de doar 3.2 inch, plus o camera VGA. Nu ar fi genul de lucru pe care sa il folosesti pentru a te lauda cu cea mai noua si mai performanta achizitie. Dar pentru scanarea de coduri de bare si folosirea aplicatiilor pentru gestionarea de inventar pare sa fie foarte practic.

Cine stie, poate daca modelul are succes in acest domeniu, se va putea finanta si o varianta dedicata clientului de rand care este ceva mai rafinata. Nu de alta, dar ar fi mai util ca un smartwatch.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button