MORE

RPCS3 imbunatateste performanta jocurilor de PS3 pe PC

RPCS3 este un emulator de jocuri de PlayStation 3 pentru PC iar in ultimele luni performanta acestuia a crescut considerabil. Titluri precum God of War 3, Red Dead Redemption si Metal Gear Solid 4 ruleaza acum mai bine ca niciodata.

Luna trecuta, un contribuitor al acestui proiect, KD-11 a rescris componenta ZCull a emulatorului pentru a-i imbunatati eficienta. Asta a rezultat intr-o crestere de performanta in multe titluri de PS3. KD-11 a introdus si o setare de sincronizare si chiar daca aceasta noua caracteristica nu ar trebui folosita pe toate titlurile, un numar limitat de jocuri chiar merg mai bine cu ea activa.

Exemplul perfect este Metal Gear Solid 4 a carui performanta a fost imbunatatita foarte mult, acum atingand un framerate de pana la 54 de FPS-uri in anumite secvente. God of War 3 si primul Red Dead Redemption au vazut de asemenea cresteri in performanta odata cu introducerea noii setari de sincronizare.

In timp ce intregul concept pare foarte cool si imi pare bine sa vad ca pot juca niste titluri deja clasice pe PC, nu pot sa nu ma gandesc cat de mult efort inutil intra in simpla rulare a acestor titluri cand ai putea la fel de bine sa iti cumperi un PS3 si jocurile pentru el, mai ales ca se vinde la niste preturi mizere in ultima perioada. Da, da, stiu, sunt bani in plus, dar din perspectiva mea emulatoarele nu fac decat sa incurajeze pirateria. Daca insa sunteti interesati, puteti descarca RPCS3 de pe site-ul oficial, iar jocurile le scoateti de la naftalina sau din sursele voastre 100% legale 😉

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button