TECH

Rowenta Intense Pure Air, purificatorul de aer care absoarbe si formaldehida

Petrecem 80% din timp in casa si respiram 10. 000 l de aer pe zi. Aerul din casa poate fi de 8 ori mai poluat decat cel de afara. Intr-o ora, 99% din particulele de praf din camera ta pot fi absorbite de Rowenta Intense Pure Air.

Rowenta Intense Pure Air, prin tehnologia NanoCaptur are avantajul de a distruge, cei mai nocivi poluanți prezenti în casele noastre: formaldehidele.

Rowenta Intense Pure Air are 3 etape de filtrare:

  • un pre-filtru care opreste particule de praf, păr și componente alergice.
  • un filtru de carbon activ captureaza compușii organici volatili și mirosurile (inclusiv cel de tigara).
  • un filtru Hepa 12 care blocheaza particule fine: mucegai, bacterii, acarieni, polen.

La acestea se adauga filtrul NanoCaptur care distruge 99% din formaldehidă, un compus chimic nociv care se găsește în toate casele noastre.

Rowenta Intense Pure Air funcționează în totala autonomie datorită capacității sale de a regla în timp real și în mod automat rata de filtrare pentru diverse tipuri de poluare pe care le detectează. Mai mult, Intense Pure Air informeaza utilizatorul prin intermediul unui LED care își schimbă culoarea în funcție de aerul ambiant (albastru atunci când aerul este curat).

https://youtu.be/m0VCTuOQAyM

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Back to top button