PCReviewsTECH

(P) Gadgeturi de până în 150 lei, ideale în luna cadourilor

Știm cât este de complicat să faci cadouri de Crăciun și să găsești produse de calitate la prețuri accesibile. Asa ca am selectat cateva produse de la Mercusys care vin în ajutorul celor care își doresc să rămână mereu conectați la rețea. Mercusys este o companie care produce echipamente de retelistica la preturi accesibile si are in portofoliu routere si range extendere la preturi mici, dar care ofera performante similare cu echipamentele mai scumpe de pe piata. 

Mercusys

Daca esti in cautarea unui bundle router – extender care sa-ti „asigure” netul in orice colt de casa, atunci combinatia MW325R, un router cu patru antene si range extender-ul MW300RE este solutia salvatoare. Impreuna pot acoperi fara probleme o suprafata de 500mp, iar pretul total al acestor echipamente este de pana in 150 LEI. Suna bine, nu?

Mercusys

Dacă vrei să „scapi” de semnalul wireless doar dintr-o cameră, routerul MW325R are o acoperire de până la 500 m2, iar semnalul ajunge până în cele mai îndepărtate colțuri ale locuinței. Viteza wireless de 300 Mbps este ideală pentru utilizatorii pasionați de jocuri online și pentru cei care vor să descarce fișiere de dimensiuni mari. Viteza de 300Mbp/s este pe wireless si de 100Mbp/s pe fir. Fiind un router de buget nu are LAN gigabite sau WiFi pe 5GHz, dar la 60 de Lei, este excelent pentru ceea ce ofera, si anume viteza buna si semnal stabil. Fiecare antena are o putere de 5dBi.

Mercusys

Range extenderul MW300RE dispune la randul sau de trei antene externe capabile sa acopere o suprafata mare si sa penetreze orice perete. Acesta se va conecta la routerul tău și astfel vei putea accesa internetul chiar și în grădină fără să îți faci griji, deoarece îți va asigura o conexiune fiabilă și de calitate înaltă. Cele trei antene externe cu tehnologia MIMO sunt elementele care fac diferența între MW300RE și un range extender tradițional.

Mercusys

Am testat cele doua echipamente impreuna si au functionat fara problme, asta in conditiile in care mai avem in birou inca doua routere WiFi si alte retele din imprejurimi, asadar multe interferente. Conexiunea a fost stabila prin trei pereti, iar semnalul a trecut chiar si in afara cladirii. Setarea echipamentelor se face foarte simplu, printr-o interfata web, ca la orice router.

Routerul AC12 permite crearea unei rețele Wi-Fi fiabile de 1200Mbps, iar cele 4 antene externe ale routerului extind acoperirea wireless pentru a avea internet în toată casa. Banda de 5GHz este ideală pentru streaming-ul HD și pentru jocurile online. Din ce în ce mai multe dispozitive utilizează standardul AC, iar routerul potrivit poate duce performanța Wi-Fi la potențial maxim, așa că norocosul care va primi acest cadou se va bucura de o experiență de neuitat. Mai mult, routerul oferă posibilitatea supravegherii copiilor în mediul online și restricționează accesul pe site-urile pe care le selectezi pe „lista neagră”. Totodată, routerul AC12 oferă acces securizat pentru prietenii care vin în vizită și doresc să folosească rețeaua Wi-Fi.

Un alt gadget accesibil, fără să faci rabat de la calitate, este MW301R. Routerul este conceput pentru activități de bază, iar cele două antene de 5dBi vor spori semnalul și îți vor permite astfel să descarci filme sau muzică în numai câteva secunde.

Cu cele trei antene de 5dBi care funcționează pentru a-și mări capacitatea recepției și sensibilitatea la semnal, routerul MW305R oferă o acoperire wireless mai mare. Principalul avantaj al acestui router, pe lângă prețul redus, este designul compact și atrăgător. Dispozitivul este conceput să încapă în palmă și să asigure aceeași conectivitate ca a unui router clasic, toate acestea cu ajutorul chipsetului MediaTek încorporat.

Adaptorul mini USB MW300UM îți garantează o conexiune excelentă la internet oriunde te-ai afla. Tot ce trebuie să faci este să introduci adaptorul mini USB în laptop sau în unitatea de la calculator și vei beneficia de o conexiune la internet cu o viteză de până la 300 Mbps. Funcția soft AP îți va transforma calculatorul sau laptopul într-un hotspot Wi-Fi, dacă utilizezi o conexiune prin cablu existentă.

La polul opus sunt cei care nu ar renunța niciodată la stabilitatea oferită de conexiunea prin cablu, așa că pentru ei avem MS105, switch-ul compact cu 5 porturi. Este de dimensiunea unui card de credit, ceea ce îl face foarte ușor de așezat în orice încăpere. Acesta este flexibil și pe deplin compatibil cu computerele, imprimantele, camerele IP, televizoarele inteligente, consolele de jocuri și multe altele.

Mercusys pune la dispoziția utilizatorilor săi, o linie de suport tehnic în limba română (la numărul de telefon +40 311.019.018), de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 19:30. Specialiştii Mercusys vor oferi informații tehnice despre produse și vor asigura asistență tehnică pentru instalarea dispozitivelor sau configurarea rețelelor casnice. În afara orelor de program, utilizatorii pot trimite un e-mail la adresa support.ro@mercusys.com.

Mai multe detalii despre produse, puteți consulta în linkurile de mai jos:

Mercusys AC 12: http://www.mercusys.com/ro/products/details/AC12.html

Mercusys MW325R: http://www.mercusys.com/ro/products/details/MW325R.html

Mercusys MW301R: http://www.mercusys.com/ro/products/details/MW301R.html

Mercusys MW305R: http://www.mercusys.com/ro/products/details/MW305R.html

Mercusys MW300RE: http://www.mercusys.com/ro/products/details/MW300RE.html

Mercusys MW300UM: http://www.mercusys.com/ro/products/details/MW300UM.html

Mercusys MS105: http://www.mercusys.com/ro/products/details/MS105.html

Articole asemanatoare

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button