TECHRSS PaginaDeMedia

Mercusys MR70X este routerul care îți aduce Wi-Fi 6 în propria locuință

Fie că vorbim despre productivitate, gaming sau divertisment de toate feluri, tehnologia este un aspect foarte important care poate duce toate aceste experiențe la nivelul următor. Din acest motiv, Mercusys MR70X se prezintă în fața publicului drept un router gigabit performant.

Tehnologia Wi-Fi 6 este, așa cum îi spune și numele, cea de-a șasea generație a tehnologiei pe care utilizatori din întreaga lume o folosesc deja. Față de versiunile anterioare, Wi-Fi 6 asigură utilizatorilor viteze de rețea superioare și funcții suplimentare care facilitează conectarea la Internet și accelerează conexiunile în acest proces. 

Utilizatorii pot beneficia de tehnologia de ultimă generație prin intermediul routerului Mercusys MR70X. la prețul de pornire de 399 de lei, acesta oferă o serie de beneficii ce îmbunătățesc atât activitatea lucrului de la birou sau de acasă, cât și activitățile precum gamingul sau entertainmentul. 

Mercusys MR70X denotă viteză și acoperire mai largă

Astfel, datorită tehnologiei Wi-Fi 6, cel mai nou standard Wi-Fi, capacitatea de conectare este de patru ori mai mare, viteza totală a routerului Mercusys MR70X ajungând până la 1.8 Gbps (1201 Mbps în bandă de 5 GHz și 574 Mbps în bandă de 2.4 GHz). 

De asemenea, aria de acoperire este acum mult mai mare, iar conexiunea mai puternică, ceea ce reprezintă un avantaj atât pentru cei ce lucrează de acasă și vor să-și desfășoare activitatea chiar și în în aer liber. Cele patru antene High-Gain Beamforming îmbunătățesc semnificativ stabilitatea conexiunilor în toată casa, oferind utilizatorilor semnal Wi-Fi puternic în fiecare colț al acesteia. 

Cu Mercusys MR70X utilizatorii nu trebuie să-și facă griji în ceea ce privește siguranța rețelei Wi-Fi. Cel mai recent protocol de securitate, WPA, le asigură utilizatorilor siguranța rețelei Wi-Fi utilizate. În plus, pentru transferul de date la viteze mari și performanțe maxime, utilizatorii beneficiază de conexiuni Gigabit prin cablu.

Totodată, MR70X este alegerea potrivită și când vine vorba de sustenabilitate, întrucât acesta este Eco-Friendly, ceea ce înseamnă că, datorită funcției integrate Target Wake Time (TWT), consumul de energie este redus în timpul transmisiilor de date pentru dispozitivele mobile și IoT conectate la router.

Mercusys MR70X

În plus, cu ajutorul funcției BSS Color, utilizatorii vor beneficia de mai puține interferențe Wi-Fi de la rețele învecinate, acest lucru facilitând eficiența transmisiei, iar funcția Smart Connect selectează în mod inteligent cea mai bună bandă disponibilă pentru fiecare dispozitiv în parte. Acest lucru este posibil prin tehnologia Wi-Fi 6, deoarece atât banda de 5 GHz, cât și cea de 2.4 GHZ ale routerului sunt actualizate, iar utilizatorii  au parte de o funcționare optimă a tuturor dispozitivelor în orice colț al locuinței.  

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button