MORE

Rooster Teeth, creatorii seriei Red vs Blue, cumparati de Fullscreen

Fie ca vrei sau nu, la un moment dat te-ai lovit pe Yotube de o creatie Rooster Teeth. Sunt una dintre cele mai de succes companii online, serialul lor se vinde ca painea calda pe Amazon si iTunes, iar productiile lor au tot timpul succes la public. Motiv pentru care reteaua Fullscreen… tocmai i-au cumparat!

Pentru cei nefamiliari cu Rooster Teeth, acestia sunt motivul pentru care avem canalul Machinima, sunt promotorii animatiei machinima, care in esenta este animatie cu ajutorul jocurilor, acestia specializandu-se in Halo Machinima in mare parte, iar seria lor Achievement Hunter are la activ milioane de vizualizari. Ce sa mai, sunt populari inca dinaintea Youtube-ului, popularitea acestora crescand in timp si ajungand unul dintre cele vizualizate canale de youtube, site-ul lor fiind in primele 10.000 din lume. Totusi, nimeni nu se astepta ca acestia sa vanda intrega sandrama la Fullscreen.

Intr-o recenta postare, Michael „Burnie” Burns, unul dintre membrii fondatori  Rooster Teeth a explicat motivele si a tinut sa asigure in repetate randuri faptul ca parteneriatul dintre cele doua parti nu va schimba cu nimic desfasurarea seriei Red vs Blue si nici nu va afecta productia. Mai mult, acesta a subliniat faptul ca acum au o arma redutabila de partea lor, putand sa genereze continut mult mai bun avand suport financiar suplimentar (si substantial). Pe final, acesta a asigurat fanii ca urmeaza lucruri mari si continut nou pentru site.

Ceea ce nu s-a precizat este suma pentru care a fost achizitionat Rooster Teeth, atat Fullscreen cat si compania in cauza pastrand tacerea. Oricum credem ca este vorba de zerouri numeroase.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button