MORE

Românul Cătălin Alexandru Duru „a levitat cu placa” aproape 300 de metri si a intrat in cartea recordurilor!

Cătălin Alexandru Duru „a levitat cu placa” aproape 300 de metri si a intrat in cartea recordurilor! El este un inventator canadian de origine romana si a reusit ceva absolut uluitor: a realizat un „hoverboard”, o placa autopropulsata cu care a „zburat” pe o distanta de 275,9m la o inaltime de 4,8m deasupra lacului Oareau din Canada! Si uite asa, Catalin a intrat nu numai in Guiness Book, zdrobind literalmente recordul precedent de „doar” 50m, ci si in istorie, fiind un deschizator de orizonturi si lumi de care am avut parte pana acum doar in filme gen Star Wars sau Minority Report (sau… Spiderman)!

„Am vrut să demonstrez că este posibil un zbor stabil cu ajutorul unei plăci autopropulsate, iar un om poate sta pe ea și să o controleze cu picioarele”. Pai, ai demonstrat Cataline, spre uimirea si admiratia unei lumi intregi! Cătălin Alexandru Duru mai spune ca placa „poate urca la inaltimi inspaimantatoare” si ca de aceea a ales sa faca demonstratia deasupra apei.

Cred ca stiu deja o categorie dependenta de adrenalina care freamata de nerabdare sa afle daca si cand dispozitivul va fi disponibil comercial. Oricum, ar putea fi un mega-hit si din punct de vedere al vanzarilor. Va promitem ca vom incerca sa luam legatura cu Catalin si sa aflam mai multe. Felicitari Catalin! Cred ca tocmai ai adus viitorul… astazi!

Articole asemanatoare

Back to top button