Știri IT

Romania intra in Campionatul Mondial de Call of Duty

Campionatul mondial de Call of Duty este acum la indemana tuturor romanilor!

Evenimentul anual, cu premii in valoare de 3 milioane de dolari, isi deschide portile in mod oficial pentru tara noastra, echipele autohtone avand acum posibilitatea de a isi etala talentul la nivel mondial.

Prima faza a campionatului, Challenge Division, va incepe chiar in ziua de 20 februarie, asa ca mai este putin timp ramas pentru a va inregistra. Cei victoriosi vor merge mai departe la turneul de calificare, numit Stage 1 Relegation, de unde pot obtine un loc pentru CWL Pro Division sau pot ajunge direct la Call of Duty Championship.

Pentru mai multe informatii, va incurajez sa aruncati o privire peste regulamentul oficial, pe care il puteti gasi pe pagina ESL dedicata campionatului de Call of Duty.

Ar putea fi totusi si un mic impediment pentru accesarea acestui turneu, bataliile sunt organizate folosind varianta de Playstation 4 a jocului, ceea ce inseamna ca veti avea nevoie atat de consola cat si de Black Ops 3 in varianta de PS4. Posesorii jocului pe Xbox One si PC vor trebui sa isi puna pofta in cui.

[Activision Romania]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button