GamingPC&ConsolesTech&IT

România ajunge în Euro Truck Simulator 2

Lumea spune că România nu are drumuri. Dar dacă nu am avea, atunci cum de ne-au băgat în cel mai nou expansion al lui Euro Truck Simulator 2? Poate pentru că aveau nevoie de un nivel de dificultate mai mare, sau au vrut ca jocul să fie comparat cu Dark Souls.

Oricare ar fi motivul, SCS Software anunță Road to the Black Sea, un nou expansion pentru popularul simulator de șoferit, ce va extinde harta jucabilă cu trei națiuni. Avem bucățica europeană a Turciei, avem Bulgaria și avem propria noastră și pitorească Românie.

Prețul pentru acest expansion nu a fost anunțat, dar data sa de lansare aproximativă este cunoscută. Road to the Black Sea va fi lansat în luna decembrie și vă va permite să străbateți munții Carpați, să admirați minunățiile naturale ale peisajului, și probabil vă va permite să rătăciți camionul în vreun crater apocaliptic răsărit acolo unde ar trebui să fie o șosea. Dar chiar și în cazul în care dezvoltatorul decide să nu implementeze o astfel de setare de realism, cu siguranță cineva are să integreze una după lansare. Poate ceva simulare meteorologică ce include o tornadă sau două nu ar strica.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button