Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

RollerCoaster Tycoon revine pe mobile așa cum se cuvine

/
/
/

Dacă nu sunteți la curent cu jocurile de simulare economică despre parcuri de distracții, atunci probabil nu înțelegeți ce este cu toată forfota din ultimul an.

Pe scurt, Atari deține drepturile pentru RollerCoaster Tycoon și a băgat seria în șanț, ducând la apariția unor alternative sub alt nume, precum Planet Coaster. Dar Atari pare că încearcă să își spele păcatele.

Peste noapte, compania a lansat un joc de mobil care nu este gratuit, nu este „freemium”, practic nu este un joc de mobil. Atari a scos pe piață la prețul de cam 7 euro o combinație de RollerCoaster Tycoon 1 și 2, care păstrează marea majoritate a caracteristicilor acelor jocuri, atât la nivel grafic, precum și la mecanică.

Spre deosebire de încercarea anterioară a celor de la Atari de a pune RollerCoaster pe mobile, nu este vorba de o epavă de clicker fără rost, ci chiar de o portare competentă a primelor două jocuri din serie pentru această platformă. Până acum, cel mai apropiat lucru pe care îl aveam era portarea de Android a lui OpenRTC2, care nu mergea chiar atât de bine. În nici un caz la fel de bine ca OpenTTD pentru Android.

Lansarea jocului este oarecum șocantă, fiindcă în mod tradițional Atari nu face lucruri care au sens și nu jecmănesc clienții. Jocul poate fi găsit acum pe Android și pe iOS.

[Gamespot]

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar