PC&Consoles

RollerCoaster Tycoon Classic vine și pe PC

În cazul în care nu știați, Atari tot încearcă de ani de zile să scoată un nou RollerCoaster Tycoon. A tot eșuat, motiv pentru care a relansat pe mobile o variantă ce combină primul și al doilea joc din serie într-un singur pachet coeziv și fără microtranzacții.

Jocul a stârnit suficient de mult interes încât acum vine și pe PC. Ca de nicăieri, și-a făcut apariția și pe Steam, cu o dată de lansare foarte apropiată, peste doar o zi. RollerCoaster Tycoon Classic nu doar că va combina cele două jocuri clasice, dar aduce câteva îmbunătățiri la partea tehnică… și aparent necesită 16GB de RAM dacă vreți să vă distrați la maxim. Probabil este doar o eroare, din moment ce nu cred că jocul poate genera suficiente date fără ca motorul să crape până ce umple atât de multă memorie. Asta dacă nu cumva l-au modificat la greu, și poți face acum un park de distracții de dimensiunea planetei Marte.

Prețul pentru joc încă nu a fost listat, și nu este clar dacă cei care dețin deja RollerCoaster Tycoon 1 și 2 vor beneficia de vreun fel de promoție. Nu de alta, dar variante modernizate pentru acele titluri clasice tot sunt în dezvoltare de câțiva ani prin comunitate.

 

[RPG Codex]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button