TelefoaneGamingMobileTECH

ROG Phone 6 vine într-o ediție limitată inspirată de Diablo Immortal

ASUS Republic of Gamers și Blizzard Entertainment și-au unit forțele pentru a lansa un telefon unicat. Este vorba despre ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition, un produs care ia unul dintre cele mai puternice și apreciate telefoane de gaming de pe piață, și-l îmbracă în straie noi. În plus, ediția limitată este însoțită și de o cutie specială în care regăsim cutia telefonului în sine, o carcasă Aero Shield Blessing, harta Sanctuarului, Lumina lui Fahir și o cheiță pentru SIM Immortality Ejector.

ROG Phone 6 Diablo Immortal EditionDetaliile lui ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition sunt inspirate de universul jocului. Finisajul special cu efect de flăcări își schimbă luminozitatea în funcție de unghiul din care privești telefonul. Logo-ul Diablo Immortal este iluminat RGB și poate fi controlat prin intermediul aplicației Aura RGB, iar tema interfeței grafice vine ca o completare a aspectului; oferă fundaluri live, diferite stiluri de pictograme, animații, efecte sonore și multe alte elemente cosmetice personalizate pentru această ediție.

Pe partea de hardware nu avem nicio schimbare. ROG Phone 6 Immortal Edition este dotat cu Snapdragon 8+ Gen 1, 16GB de memorie RAM LPDDR5 și 512GB capacitate de stocare UFS3.1 ROM. Dacă sunteți interesați de noul telefon, acesta este disponibil pentru precomandă prin intermediul magazinului virtual ASUS la prețul de 6.599 RON, taxe incluse.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button