PCRSS PaginaDeMediaTECHTech&IT

ROG Mothership este disponibil in Romania

Republic of Gamers a adus de-a lungul timpului o multime de produse inovatoare pe piata, iar astazi lanseaza ROG Mothership; un laptop de gaming special care reinventeaza modul in care ne putem juca chiar daca suntem in miscare.

ROG Mothership se vrea a fi un sistem care sa inlocuiasca clasicul desktop si sa ofere performante la fel de bune, dar pentru a atinge acest nivel, ASUS a trebuit sa gandeasca de la zero constructia acestui dispozitiv, iar prin trecerea la o constructie verticala, inginerii companiei au reusit sa obtina o racire excelenta ce permite functionarea sistemului la frecvente mai mari pentru perioade indelungate.

Oare despre ce hardware este insa vorba? Pai, configuratiile disponbile pe piata locala cuprind procesoare Intel Core i9-9980HK ce pot atinge frecvente de 5Ghz, alaturi de o racire exemplara pentru acestea. FPS-urile din jocuri sunt impinse de la spate de o placa video NVIDIA GeForce RTX 2080 cu 8GB GDDR6 si overclocking din fabrica; o solutie potrivita pentru ecranul cu rata de refresh de 144Hz si 3ms timp de raspuns. Pentru o durata de viata a bateriei mai mare atunci cand nu este utilizat in jocuri, ROG Mothership poate comuta intre placa NVIDIA si o placa video integrata Intel HM370.

ROG Mothership este echipat cu HyperDrive Extreme, ce utilizeaza tehnologia exclusiva ASUS pentru a combina pana la trei SSD-uri NVMe PCIe 3.0 x4, furnizand cel mai rapid RAID 0 din lume integrat intr-un laptop pentru accesarea ultra-rapida a datelor.

Toate acestea vin alaturi de un pret pe masura, astfel ROG Mothership este disponibil in magazinele din Romania in doua configuratii: GZ700GZ-EV023T si GZ700GZ-EV020T cu preturi ce pornesc de la aproximativ 29.999 RON (taxe incluse). Ambele sunt dotate cu procesorul Intel Core i9-9980HK, RTX 2080, ecran IPS FullHD la 144Hz si Windows 10 pre-instalat. Echiparea maxima continte 64GB RAM DDR4 la 2666Mhz si trei unitati HyperDrive de cate 512GB.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button