PC&Consoles

ROG Flow Z13 este dovada că gaming-ul high-end se mută pe tabletă

Dezvăluită cu prilejul lansării online The Rise of Gamers din cadrul CES 2022, tableta ROG Flow Z13 debutează pe piața românească și oferă un mod nou și interesant în care ne jucăm. Formatul de tabletă îi permite modelului Flow Z13 să rămână incredibil de ușor și subțire, cu doar 1,1 kg și 12 mm grosime, furnizând în același timp puterea de joc caracteristică unor dispozitive mult mai mari.

Caracteristici principale

ROG Flow Z13 încorporează procesoare până la Intel Core i9-12900H din generația a 12-a și un GPU NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti pentru laptop. La acestea se adaugă până la 16 GB de memorie RAM LPDDR5 la 5200 MHz și și stocarea de până la 1 TB pe SSD PCIe.

ROG Flow Z13 are câteva avantaje unice în materie de design față de laptopurile obișnuite. Inspirată de ROG Mothership, Flow Z13 integrează componentele în spatele ecranului. Această dispunere neconvențională pentru un dispozitiv de gaming permite ca ansamblul intern al lui Z13 să fie poziționat la o anumită înălțime și nu direct pe birou, oferind un acces mult mai bun la aer rece comparativ cu laptopurile de gaming tradiționale. În plus, lipsa unei balamale permite instalarea unei camere de vapori mai mare și a unor ventilatoare supra-dimensionate, datorită spațiului suplimentar din interiorul carcasei, menținându-se o grosime de doar 12 mm.

ROG Flow Z13

Multiple moduri de a te juca pe ROG Flow Z13

Atunci când ROG Flow Z13 este folosită ca un laptop cu comenzi standard, capacul ecranului devine o tastatură complet funcțională, cu taste cu o cursă de 1,7 mm. Grație formatului său, Z13 excelează și atunci când este utilizată pentru a juca titluri care acceptă gamepad-uri. Jucătorii beneficiază de o conexiune wireless excelentă și pot cupla mai multe controllere pentru multiplayer local.

Ca tabletă de jocuri, ROG Flow Z13 suportă atât jocurile compatibile cu dispozitivele mobile și tactile, cât și jocurile tradiționale pentru PC. Comenzile tactile cu reacție rapidă sunt integrate în ecranul de 13 inchi, permițând jucătorilor să se bucure de cele mai bune jocuri mobile în deplasare. Dacă un singur ecran nu este suficient, porturile duble USB Type-C suportă ieșiri pentru afișare, pentru a adăuga fără probleme monitoare externe. Pentru un plus de putere în joc sau în crearea de conținut, stația grafică externă XG Mobile este la doar un conector distanță.

Tableta ROG Flow Z13 este disponibilă pe piața românească în multiple configurații precum cele de mai jos, prețurile pornind de la aproximativ 6859 lei.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button