MORE

Rocksteady lucreaza la un joc de multiplayer

Studioul Rocksteady a fost responsabil pentru reinvierea francizei Batman in domeniul jocurilor video, lansand Arkham Asylum, Arkham City, iar in cele din urma Arkham Knight, un joc foarte nefericit din punct de vedere tehnologic.

Acesta s-a mai intamplat sa fie si ultimul din serie la care sa lucreze Rocksteady, Warner continuand seria pe cont propriu, asa cum au facut cu Arkham Origins.

Asta a lasat, desigur, o intrebare destul de logica. De ce se va ocupa studioul Rocksteady de acum inainte? Cu ani in urma, un zvon indica un joc despre Testoasele Ninja, dar cum Platinum Games se ocupa de asta, pare putin probabil ca este vorba desre asta.

Avem insa prima informatie concreta despre urmatorul proiect al studioului. Jocul va avea multiplayer!

O noua pozitie s-a ivit in lista de locuri de munca disponibile la Rocksteady, pentru „lead and senior network programming positions”, a caror sarcina va fi cea de a organiza o echipa in crestere de programatori de retea.

Asta nu poate insemna decat ca studioul lucreaza la un joc de multiplayer, poate chiar unul cu un accent puternic pus pe multiplayer. Insa nu unul cu Batman.

In cazul in care se vor ocupa tot de jocuri licentiate, ar putea incerca unul cu Superman, din moment ce cam toate titlurile care l-au avut in rolul principal au fost in mare parte dezastre.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button