MORE

Rocksteady a anuntat ca lucreaza de zor sa repare Batman!

Bah baiatule e greu sa dai la sapa! Dar mai greu este sa explici la milioane de gameri de ce nu le merge jucaria. Variata de PC a lui Batman Arkham Knight este noul standard de fiasco in industria gamingului. Dar asta nu inseamna ca nu sunt baieti buni si nu incearca sa isi rascumpere greselile. Sefton Hill, regizorul jocului si co-fondator Rocksteady, a anuntat ca lucreaza de zor sa repare Batman. Deja au dat la apa un nou patch, care repara, partial, cateva dintre problemele pe care versiunea de PC le are, dar se pare ca se va mai efectua inca o serie de „reparatii minore”.

Sefton Hill a declarat ca in acest moment lucreaza in colaborare cu micutul studio de 12 persoane Iron Galaxy pentru a repara jocul. Afirmatie facuta pe twitter, incercand sa calmeze gamerii mentionati mai sus. Care au primit o jucarie, dar care inca nu ruleaza cum trebuie. Drept urmare Sefton Hill a iesit la rampa sa calmeze spiritele. Tweet-ul suna cam asa:

„Sustin totalmente decizia de a suspenda vanzarea variantei de PC a jocului. Avem in acest moment cei mai buni ingineri de la Rocksteady care lucreaza ca nebunii sa repare jocul cat mai repede”

In cuvinte mai simple, ce spune Sefton Hill este ca, pe langa Iron Galaxy, mai sunt si oameni din studioul central care isi bat capul.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button