MORE

Rockstar si berea Bucegi incheie un contract de imagine fortat

RockstarRockstar au stat cat mai departe de orice fel de brand real, toate portretizarile din joc, fie ca este vorba de iFruit sau LifeInvader fiind niste parodii ale unor analoage reale. Mai exact, Apple si Facebook. Iar motivul este cat se poate de simplu: un posibil proces care sa ii puna in pozitia in care sa plateasca niste daune unei compani. Sunt multe contracte ce trebuiesc semnate inainte ca un brand sa apara intr-un joc. Nu si daca aducem in discutie moderi, care au prostul obicei sa nu tina cont de reglementari DMCA sau alte asemenea legi. Rockstar

Asa a aparut berea Bucegi in GTA V. Si nu oricum, ci sub forma de cocktail molotov, sticla de bere Bucegi inlocuind sticla traditionala cu care multi ne-am intalnit in joc. Iar sticla de Bucegi nu este singura care si-a facut aparitia, modderul, mioritic de-al nostru, costyn2009 s-a gandit ca este o idee buna sa introduca in joc si o sticla de Noroc, pentru ca de ce nu?!

Ce este mai distractiv decat sa arunci o cocktail molotov pe care scrie Noroc. Cine spune ca romanul nu are simtul umorului. Bine, mai negru de felul lui, dar umor pana la urma, care ne-a facut sa scrie un articol pe tema asta.

[5mods]

Tags

Related Articles

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close