GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Rockstar prezintă 6 minute de gameplay din Red Dead Redemption 2

Ne mai despart doar trei luni de lansarea lui Red Dead Redemption 2… bine, vă despart trei luni pe voi cei care aveți o consolă de jocuri, restul omenirii mai având măcar un an de răbdat până la portarea inevitabilă dar neconfirmată pentru PC.

Până atunci, Rockstar a oferit în sfârșit o mostră de gameplay adevărat din joc, în care apare până și interfața.

Red Dead Redemption 2 este descris ca un joc în care vei putea explora o lume vie, deschisă și profundă, în care poți interacționa în diverse moduri cu tot ceea ce vezi. Demonstrația arată clar cum poți da peste diverse personaje și situații în lume, unde ți se va oferi opțiunea de-a alege să te implici, să fii o jigodie totală tipică a vestului sălbatic, să vii în ajutorul celor nevinovați sau să merge mai departe, prefăcându-te că n-ai văzut nimic în timp ce niște oameni nevinovați erau jefuiți.

Poți vâna pentru a genera profit, la fel ca la jocul anterior sau poți participa la jafuri, din moment ce eroul principal face parte dintr-o bandă de hoți.

A fost detaliat până și modul în care poți trage rapid cu pistolul, fiind implicat un efect de slow motion precum cel din GTA 5 pe care Michael îl putea folosi. Pe lângă slow motion mai era și o funcție de auto țintire a inamicilor… dacă aveți acum un flashback la Call of Juarez, este cam același lucru.

Acum trebuie doar să stăm, să așteptăm lansarea și să mormăim într-un colț că încă n-a sosit pe PC… iar când va sosi probabil ne vom plânge din cauza micro-tranzacțiilor.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button