GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Rockstar pregătește un joc open-world de VR

De buget mare

Mai țineți minte începutul primăverii? Parcă era cu o mie de ani în urmă, nu? Eh, atunci a fost lansat un nou joc Half-Life, ce ar fi trebuit să fie din start un semn că apocalipsa se apropie. Dar pe lângă asta, jocul s-a descurcat bine la a pune sub lumina reflectorului realitatea virtuală. Aproape de parcă nu ar strica dacă mai multe jocuri de buget mare ar avea suport pentru VR, sau ar fi gândit pentru el.

Asta pare să fie ideea celor de la Rockstar. Conform unei postări de pe LinkedIn, studioul Video Games Delux lucrează la un joc de talie AAA, open world, pentru realitate virtuală, pentru Rockstar. Studioul cu pricina este înființat de foști membri ai defunctului Team Bondi și a realizat în trecut varianta de VR a lui LA Noire.

Nu sunt alte detalii despre proiect în acest moment, nefiind vorba de un anunț oficial, ci mai mult de o scăpare din partea studioului. Așa că putem doar să speculăm despre ce va fi vorba. Ori este un joc nou cu totul, făcut de la zero pentru realitate virtuală, ori ar putea fi o ediție de VR a unuia existent. Nu de alta, dar din moment ce Rockstar tot relansează iarăși GTA 5, n-aș exclude și o variantă de VR. La urma urmei, a mers pentru Bethesda cu Skyrim, iar GTA pare să calce pe urmele seriei The Elder Scrolls la relansări.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button