PC&Consoles

Rockstar pregătește ceva

Tot avem impresia că Rockstar pregătește se să anunțe ceva despre Red Dead Redemption de mai bine de un an de zile. Se pare că în cele din urmă și compania a înțeles asta, pentru că a dat un semn destul de considerabil că urmează ceva important.

rockstar-red

Cam toate paginile companiei, fie că este vorba de cele sociale sau de pagina oficială, au acum o altă înfățișare. Sigla Rockstar peste un fundal roșu, care ne duce automat cu gândul la Red Dead, poate chiar la un Red Dead Redemption 2.

Red Dead map leak

Existența acestui joc tot a fost indicată de diverse scurgeri de informații din ultimii ani. Jocul se va petrece la câțiva ani înainte de evenimentele din primul Redemption și va folosi o structură similară cu cea a lui GTA 5. RDR 2 ar urma să aibă două personaje principale și posibil chiar un mod de multiplayer.

Informații oficiale ar trebui să apară în curând, din moment ce Rockstar acum chiar dă semne de parcă ar dori să dezvăluie lumii noua sa operă, care probabil se va vinde în vreo sută de milioane de exemplare.

[DOS Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

10 Comments

    1. Am piratat gta 5 pt poveste, recunosc, nu am facut bn, dar l-am cumparat apoi ca sa joc Online. Initial nu credeam ca o sa-mi ruleze bn dar se pare ca a rulat la limita, asta m-a facut sa il cumpar.

  1. eu pot sa cred asa ori o sa se lanseze rdr 1 pe pc ori lanseaza 2 pe toate platformele iar pe pc in meniul la 2 poti sa dai drumu si la 1 cume este la painkiler black edition care are amndoua iintr-un singur joc sau cum este trilogia gta 4 asta zic eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button