GAMING

Rockstar pregătește ceva nou

Una din adițiile cele mai plăcute făcute de Rockstar la seria GTA a fost abilitate de a plănui și executa jafuri armate, atât în singleplayer cât și în multiplayer. Ar putea fi genul de mecanică ce ar merita expandată, fie într-un GTA viitor, un expansion, sau într-un joc de sine stătător, și sunt șanse că asta chiar are de gând să facă studioul.

Conform unei listări pentru un loc de muncă la divizia din Toronto a Rockstar, compania caută pe cineva priceput la „prototipare fizică și digitală pentru stabilirea stâlpilor unei experiențe cooperative de furișare asimetrică”.

Mai pe românește, asta înseamnă că Rockstar caută un individ care va fi în stare să ajute la proiectarea și implementarea ideii de furișare, stealth dacă vreți, în așa fel încât să funcționeze într-un mod cooperativ, fără a implica folosirea aceleași mecanici pentru fiecare participant.

Ideea poate fi asemănată cu ceea ce găsim la modul de invazie a lui Watch Dogs, sau cel din Metal Gear Solid 5, doar că acolo este vorba de furișat asimetric competitiv, nu cooperativ. Modurile de multiplayer ale lui Assassin’s Creed ar mai fi un exemplu, deși în funcție de ediție, fie nu sunt asimetrice, fie nu sunt cooperative.

În orice caz, va fi interesant să vedem ce va ieși din acestă idee pe care o au cei de la Rocktar, asta dacă nu va rămâne la stadiul de prototip, fără vreo implementare practică. Ar putea fi următorul pas pentru jafurile din GTA, ar putea fi un joc în totalitate nou, ar putea fi folosit la furat cai în Red Dead Redemption 2. Deocamdată sunt doar speculații.

[Gamespot

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close