MORE

Rockstar nu poate opri filmul GTA

BBC se pregătește să lanseze un film documentar despre seria Grand Theft Auto, numit The Gamechancers. Însă nu tocmai un documentar pe care creatorii lui GTA îl consideră a fi prea autentic, motiv pentru care au tot încercat să îl oprească. Pare a fi însă prea târziu, din moment ce primul trailer a fost publicat.

The Gamechangers relatează geneza seriei GTA, cu un accent mare pus pe bătălia creatorilor seriei cu avocatul american Jack Thompson, ce a încercat în mod repetat să scoată jocurile de pe piață, într-o cruciadă împotriva jocurilor violente ce s-a sfârșit prin revocare licenței sale.

Motivul pentru care cei de la  Rockstar nu consideră acest film, despre realizarea seriei GTA, ca fiind prea autentic este că nu au fost în nici un moment contactați pentru a putea oferi direct informații despre evenimente și se tem că va fi dăunător proprietății. Creatorii jocului nu au avut nici o implicare în acest proiect, totul fiind mai mult o adaptare a unei cărți scrise despre conflictul cu Jack Thompson, numită „Jacked!”.

Încercările studioului de a opri producția documentarului în această formă, dar până acum fără succes.

Dramatizarea poveștii lui GTA va fi disponibilă pe canalul BBC Two, în ziua de 15 septembrie, și are în rolurile principale câțiva actori cunoscuți, precum Bill Paxton (din filme precum Aliens și Twister) și Daniel Radcliffe (din seria Harry Potter).

[Games Radar]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close