PC&Consoles

Rockstar nu exclude refacerea jocurilor GTA

GTA 5 continua sa fie un joc extrem de popular, fiind vandut in mai bine de 65 de milioane de exemplare pana la ora actuala. Practic, jocul a vandut 13 milioane doar in ultimul an, ceea ce inseamna ca fara sa fie reconstruit la fiecare 12 luni se vinde la fel de bine ca titlurile anuale ale seriei Call of Duty. Totusi, ce-ar fi daca Rockstar ar reconstrui un GTA?

Strauss Zelnick, CEO al Take Two, a fost intrebat in ultima conferinta cu invstitorii de posibilitatea reconstruirii jocurilor Grand Theft Auto mai vechi, precum Vice City, San Andreas si GTA 3. Raspunsul sau a fost destul de imbucurator. Ideea nu este exclusa, insa nu se va face peste noapte o varianta „Remastered” doar pentru a scoate cativa bani. Nu de alta, dar numai GTA Online genereaza excesiv de multi bani pe cont propriu.

In schimb, daca se va face o varianta reconstruita a jocurilor mai vechi va fi pentru a bucura clientii si doar daca arata bine din punct de vedere creativ. Ce exact inseamna asta? Inseamna ca nu se iau in considerare simple update-uri grafice.

In cuvintele lui Zelnick:

Credem ca oamenii care au cel mai mult de castigat sunt cei care sunt mai creativi, mai inovativi si cei mai eficienti, si asta aspiram noi sa fim.

Partea buna, cand un remake a unui GTA mai vechi se va intampla, ar trebui sa fie foarte interesant. Cine stie, la cum evolueaza tehnologia, ar putea ingramadi intr-un fel toate cele trei jocuri la un loc, intr-o lume comuna. Sigur, jocurile se petrec in perioade diferite de timp, dar cu o mecanica de restilizare a mediului la schimbarea personajului, problema asta ar putea fi rezolvata. Nu ar fi o chestiune simpla, dar cei de la Rockstar nu par sa fie deranjati de asta.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button