GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Rockstar Games și-a lansat propria casă de discuri

Rockstar Games și-a început aventura în domeniul muzicii cu selecțiile de melodii pentru stațiile radio din Grand Theft Auto. Însă cea mai mare realizare a dezvoltatorului a fost odată cu update-ul GTA Online After Hours când au reușit să introducă diverși DJ din realitate, direct în lumea jocului. Iar acum, compania face un pas mai departe și lansează o casă de discuri în colaborare cu CircoLoco.

CircoLoco este un brand recunoscut pentru petrecerile sale de dimineață din Ibiza. Colaborarea cu cei de la Rockstar Games va rezulta într-o casă de discuri numită CircoLoco Records și va debuta cu o serie de EP-uri, înainte de a lansa propria compilație de piese intitulată Monday Dreamin’. Întregul proiect se va concentra mai mult pe muzică dance, iar nume cunoscute precum DJ Dixon vor oferi iarăși o mână de ajutor după ce au apărut și în GTA Online.

Implicarea celor de la Rockstar în acest domeniu va deschide mai multe oportunități pentru lumea lui GTA Online. Dintr-un simplu joc, ar putea deveni o platformă de socializare digitală, în care oamenii vor putea merge în cluburi și se vor bucura de artiști semnați de CircoLoco Records. O strategie asemănătoare am văzut și în Fortnite cu ale sale evenimente virtuale.

CircoLoco Records va debuta cu Monday Dreamin’ Blue EP pe data de 4 Iunie 2021. Următoarele EP-uri urmează să fie lansate între această dată și 9 Iulie 2021, ca mai apoi să ne bucurăm de compilația completă atunci când va fi lansată.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button