GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Rockstar Games incepe sa creeze agitatie cu referire la un nou joc

Se intampla lucruri ciudate pe RockstarGames.com

Rockstar Games este un nume foarte recunoscut si respectat de pasionatii de jocuri video. Vorbim de oamenii din spatele francizelor precum Grand Theft Auto si Red Dead Redemption. Acestia au adus inovatii cu fiecare lansare de joc, iar acum par sa pregateasca inca una. Acestia si-au tot actualizat site-ul cu imagini noi, iar fanii incep sa fabuleze cu privire la ce ar putea insemna asta.

Cea mai noua imagine descoperita pe site este un artwork bizar. O femeie android care imi aminteste de premiile Oscar imbratiseaza R-ul din Rockstar. Alaturi de aceasta este o sampanie care indica succesul. Noul artwork a aparut pe site la inceputul saptamanii si era folosita ca decoratiune pentru bara laterala.

Dupa aceasta aparitie, am putut vedea o imagine si mai interesanta. Acesta a fost momentul in care fanii au inceput sa faca si mai multe presupuneri. Este vorba de logo-ul de la inceputul acestui articol. Daca va uitati la imagine cu atentie, veti putea observa o multime de sloganuri.

  • Killing Dreams
  • Murdering Hope
  • Fighting the Righteous
  • Bullying the Weak

Agitatia este creata datorita faptului ca Rockstar Games a anuntat venirea lui Red Dead Redemption 2 prin schimbarea pozei de pe Twitter. Acestia nu au facut niciun fel de anunt nici atunci, iar episodul pare sa se repete. Daca ar fi sa sar in cercul conspiratiei si sa vin cu propriile specualtii, as merge pe ideea unei continuari pentru Bully.

Zvonurile cum ca Jimmy Hopkins ar reveni in continuarea unuia dintre cele mai interesante jocuri de la Rockstar Games circula de cativa ani deja. Bully a fost un joc foarte bine primit in momentul lansarii si a fost o gura de aer proaspat. Lumea era obisnuita cu titluri precum GTA Vice City si GTA San Andreas. Ambele vorbesc despre mafie, droguri, sexualitate si violenta. Bully a luat o parte dintre aceste idei, dar le-a dus la liceu.

Jocul a fost foarte bun, cel putin din perspectiva mea si am o multime de amintiri placute cu acesta. In special serile de iarna in care stateam acasa, era cald, aproape ca motaiam si ma jucam Bully Scholarship Edition pe PlayStation 2 cand mai luam pauze de la God of War 2. Uh, a dat nostalgia cu bata in mine.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button