PC&Consoles

Rockstar Games anunta oficial Red Dead Redemption 2

Daca ieri Rockstar Games ne tachina cu o imagine care prevestea o continuare pentru Red Dead Redemption 2, internetul pierzandu-si mintile, incepand speculatiile legate de ce joc sau ce update urmeaza sa apara, lucrurile s-au schimbat putin in cursul zilei de azi.

Astazi, Rockstar a confirmat oficial ca Red Dead Redemption 2 urmeaza sa apara in toamna anului viitor pentru Playstation 4 si Xbox One, fara sa mentioneze nimic despre PC.

Anuntul a fost acompaniat si de alte cateva informatii, cum ar fi faptul ca pe 20 octombrie Rockstar urmeaza sa publice si un trailer pentru Red Dead Redemption 2 pe rockstargames.com.

Conform studioului, jocul prezinta o poveste din inima Americi, care prezinta o lume vasta si atmosferica, care se pare ca este fundatia unuei noi experiente de multiplayer.

Tindem sa ii credem pe cuvant, avand in vedere ca RDR a avut un segment de multiplayer extrem de bine pus cap la cap, iar asta poate sa indice o directie destul de interesanta pentru joc. Mai ales ca Rockstar au invatat extrem de multe despre gamer-ul modern datorita succesului inregistrat pe toate platformele, cand discutam despre multiplayer, de GTA V.

Momentan nu exista foarte multe informatii despre acest joc, asa ca o sa trebuiasca sa asteptam cuminiti in banca noastra pana pe data de 20 octombrie cand Rockstar vor publica primul trailer pentru Red Dead Redemption 2.

[Rockstar]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

8 comentarii

  1. Dacă și te data asta nu îl anunță și pentru PC… Mai bine iau o consolă și cu asta basta.
    M-am săturat de Developerii care nu lansează și pe PC jocuri. Parcă toată planeta ar pirata jocuri.

  2. Nu e pe PC, nu le cumpar produsul. Ori faci pe o singura platforma, ori pe toate 3, daca nu-mi vor banii, asta e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button