PC&Consoles

Rockstar Games anunta oficial Red Dead Redemption 2

Daca ieri Rockstar Games ne tachina cu o imagine care prevestea o continuare pentru Red Dead Redemption 2, internetul pierzandu-si mintile, incepand speculatiile legate de ce joc sau ce update urmeaza sa apara, lucrurile s-au schimbat putin in cursul zilei de azi.

Astazi, Rockstar a confirmat oficial ca Red Dead Redemption 2 urmeaza sa apara in toamna anului viitor pentru Playstation 4 si Xbox One, fara sa mentioneze nimic despre PC.

Anuntul a fost acompaniat si de alte cateva informatii, cum ar fi faptul ca pe 20 octombrie Rockstar urmeaza sa publice si un trailer pentru Red Dead Redemption 2 pe rockstargames.com.

Conform studioului, jocul prezinta o poveste din inima Americi, care prezinta o lume vasta si atmosferica, care se pare ca este fundatia unuei noi experiente de multiplayer.

Tindem sa ii credem pe cuvant, avand in vedere ca RDR a avut un segment de multiplayer extrem de bine pus cap la cap, iar asta poate sa indice o directie destul de interesanta pentru joc. Mai ales ca Rockstar au invatat extrem de multe despre gamer-ul modern datorita succesului inregistrat pe toate platformele, cand discutam despre multiplayer, de GTA V.

Momentan nu exista foarte multe informatii despre acest joc, asa ca o sa trebuiasca sa asteptam cuminiti in banca noastra pana pe data de 20 octombrie cand Rockstar vor publica primul trailer pentru Red Dead Redemption 2.

[Rockstar]
Tags

Related Articles

8 Comments

  1. Dacă și te data asta nu îl anunță și pentru PC… Mai bine iau o consolă și cu asta basta.
    M-am săturat de Developerii care nu lansează și pe PC jocuri. Parcă toată planeta ar pirata jocuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close