Gaming

Rockstar confirma: Grand Theft Auto 6 este in lucru!

Rockstar Games au confirmat ca Grand Theft Auto 6 este in lucru, si ca au ceva idei pregatite pentru el. In ultimile rapoarte ni se sugereaza ca Rockstar au „45 de ani de idei la un loc” pregatite pentru Grand Theft Auto 6, si ca studioul a inceput deja sa lucreze la acest titlu. Mai jos aveti declaratia presedintelui de la Rockstar Games, Leslie Benzies:

We’ve got about 45 years worth of ideas we want to do. We don’t know what GTA 6 will be, but we’ve got some ideas. It comes from the idea first. Where is it going to be set is the first question.

Then that defines the missions; you’re doing different things in LA than in New York or Miami. The map and story get worked up together, and the story is a basic flow of how it works out so you can layer the missions in.

Desi mai pot face multe cu GTA 5, iar versiunea pentru PC inca nu a fost lansata, acestia isi indreapta atentia catre GTA 6 care va fi lansat in anul 2017.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. Inainte ca macar sa se gandeasca sa se apuce de GTA VI….ar cam trebui sa scoata macar GTA V pentru toate platformele , daca o sa mai amane inca odata GTA V pentru PC o sa ajunga la 2 ani de cand a aparut pentru xbox 360 si ps3…Este strigator la cer . Nu am nimic impotriva consolelor ,dar macar sa le lanseze pe toate in aceiasi zi sau la maxim o luna dupa . L-am precomandat din prima zi din care puteam da precomanda si m-am saturat sa astept . Rockstar pls 🙁

  2. Anul 2024 : Cei de la Rockstar au dezvaluit data oficiala a lansarii lui GTA V pe platforma PC.
    ……………dinou…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button