GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Rockstar a deschis un nou studio in Dundee dupa achizitia Ruffian Games

Ruffian Games este un studio de jocuri scotian, iar zilele trecute a fost achizitionat de Rockstar Games. Odata cu achizitia, studioul a intrat sub umbrela gigantului si a fost transformat in sucursala din Dundee. Aceasta schimbare a fost observata pe site-ul guvernului britanic care tine evidenta firmelor.

Colaborarea dintre Ruffian Games si Rockstar nu este ceva nou, intrucat compania scotiana lucra deja de un an de zile in cadrul unor proiecte nespecificate. Achizitia si schimbarea nu au fost insa anuntate si de cei de la Rockstar. Compania oricum este recunoscuta pentru cat de secretoasa este in legatura cu orice.

Dar oare cu ce se vor ocupa cei de la Ruffian Games? Cu ce jocuri noi ne va delecta noul Rockstar Dundee. Ei bine, exista teoria care spune ca scotienii ar avea sarcina de a intretine buna-functionare a lui Grand Theft Auto Online pe consolele next-gen. Altii spun ca de fapt, noul studio ar lucra la urmatorul joc din seria Grand Theft Auto. Sau poate lucreaza la un proiect cu totul diferit. Nici ca m-ar deranja de altfel.

Iar pentru cei care nu au auzit pana acum de acest studio, Ruffian Games sunt responsabili pentru Crackdown 2 si 3, cat si Halo: The Master Chief Collection. Studioul a lucrat mult timp alaturi de Microsoft, iar munca lor include si o multime de titluri pentru Kinect. Sunt curios cum se va traduce aceasta experienta in cadrul Rockstar Dundee, dar sunt sigur ca noul studio a fost ales atent asa ca am incredere in acesta.

Crackdown 3 Ruffian Games Rockstar Dundee

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button