PC&Consoles

Rocket League va primi un mod nou de joc

Creatorii lui Rocket League au dezvăluit câteva lucruri interesante în ultimele zile.

Spre exemplu, jocul s-a vândut în mai bine de 10 milioane de exemplare și are peste 29 de milioane de utilizatori înregistrați. Acest număr include atât jucătorii care au primit Rocket League gratuit pe PSN, cât și cei care au participat la sesiuni în modul split-screen.

Este vorba de o comunitate atât de mare încât Psyonix nu intenționează să o fărâmițeze prin lansarea unei continuări. În schimb, va continua să dezvolte conținut pentru Rocket League, cum ar fi noul mod Dropshot.

Ce presupune Dropshot? Nu există porți în acest mod. Așa că nu mai ai cum să dai gol în primele două secunde ale unui meci, fiindcă nu apăra nimeni poarta. Pentru a putea da un gol va trebui să folosești o minge electrificată pentru a sparge podeaua, ceva ce va necesita un efort de echipă.

Modul de joc Dropshot va fi gratuit, alături de noua arenă special făcută. Veți putea găsi modul nou în Rocket League în ziua de 22 martie. Tot cu această ocazie vor fi adăugate cosmetice noi, câteva îmbunătățiri la camera dedicată spectatorilor și va începe sezonul al patrulea pentru modul Ranked.

[Psyonix]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button