MORE

Rocket League urmeaza sa primeasca un nou DLC numit Chaos Run

Popularul joc Rocket League urmeaza sa primeasca un nou DLC gratuit numit Wasteland, in mare parte inspirat din filmele care se incadreaza in genul post-apocaliptic. Acest DLC vine sub forma unei arene noi de batalie, in care jucatorii vor putea participa la clasicul sport de fotbal cu  masini. Pe langa o harta nou, Psyonix va mai lansa DLC nou pe care jucatorii il pot cumpara, intitulat Chaos Run. Va mai fi si continut gratuit dezvaluit in saptamanile viitoare, dar nu s-au oferit detalii.

In urma cu ceva timp, producatorii au anuntat ca vor incepe sa lanseze harti mai putin traditionale in viitorul apropiat, incercand sa ofere publicului noi metode de a se distrat in joc, dar care sa se poata utiliza in turnee si meciuri pentru rank. Wasteland este prima harta care se incadreaza perfect in promisiunile celor de la Psyonix, fiind total diferita de ceea ce au oferit pana acum publicului.

Chaos Run va avea o tematica post-apocaliptica, aducand un aer Mad Max-ian in Rocket League, cu doua masini noi numite Ripper si Grog. Alaturi de acestea masini va puteati astepta la un numar mare de optiuni de customizare, precum cranii de vaci, semne radioactive si diverse alte insemne scoase parca dintr-un joc Fallout.Rocket League Chaos Run

Noul DLC va sosi la inceputul lunii decembrie, alaturi de o harta noua, care va fi complet gratuita. Psyonix merge pe ideea ca este OK sa pui jucatorii sa plateasca pentru elemente pur cosmetice lipsite de importanta, dar orice inseamna stadion sau mod de joc trebuie sa fie complet gratuit. Pana acum Rocket League a acumulat o comunitate de 8 milioane de jucatori, iar aditii recente precum Mutators par ca vor face numarul sa creasca.

[Psyonix]

Articole asemanatoare

Back to top button