PC&Consoles

Rocket League primește suport pentru LAN

S-a lansat de curând Autumn Update pentru Rocket League, dând startul sezonului 6 competitiv, și aducând schimbări majore jocului de fotbal cu mașini. În sfârșit pereții laterali ale porților au devenit transparenți, astfel încât acum portarii vor putea vedea dacă mingea va trece de linia porții, sau dacă se îndreaptă în afară, fără a mai fi nevoiți să se uite pe după colț.

Dacă totuși sunteți fani ai variantelor non-standard ale arenelor Wasteland și Starbase ARC, de acum înainte veți putea accesa varianta veche doar în meciuri private, deoarece odată cu noul update acestea au fost convertite la formatul standard al arenei în toate celelalte moduri. Despre noile schimbări din acest update, Psyonix au afirmat:

Noi vedem Rocket League ca un sport digital. Drept urmare, considerăm că standardizarea este importantă și necesară pentru asigurarea unor condiții de concurență echitabile și pentru promovarea unei concurențe consecvente în toate nivelurile de calificare și evenimente.

Și apropo de meciurile private, acest update adaugă jocului și meciurile în LAN. Orice joc de multiplayer ar trebui să aibă un mod de LAN, în special unul competitiv precum Rocket League, așa că e mai bine mai târziu decât niciodată.

Și, în cele din urmă, Autumn Update aduce peste 90 obiecte dedicate personalizării, steaguri pentru jucători noi și o nouă arenă pentru acest sezon – Farmstead. Puteți urmări mai jos un trailer cu tot ce aduce nou acest update în Rocket League.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button