PC&Consoles

Rocket League primeste cross-play si pe Xbox One

Varianta de Xbox One a lui Rocket League are o surpriza, este primul joc de pe consola care sa permita cross-play cu toate celelalte platforme majore aflate acum pe piata. Adica PC, Xbox One si Playstation 4.

Ca standard, varianta de Xbox One a lui Rocket League are suport pentru sesiuni comune cu varianta de PC, iar intr-o decizie fara precedent, Microsoft a decis sa nu ignore si competitia sa.

Sesiunile comune intre Xbox One si Playstation 4 nu sunt disponibile din start, dar daca celelalte parti implicate sunt de acord, atunci Microsoft nu are nimic impotriva implementarii posibilitatii de a participa la meciuri in comun. Asa ca, in cele din urma, veti putea juca PC contra Playstation 4 si Xbox One.

Ce exact se va intampla de aici incolo nu s-a pomenit inca, Psyonix urmeaza sa anunte care este starea implementarii acestei functionalitati.

Este totusi un semn foarte bun pentru viitor, poate unul in care cei care detin jocuri pe console diferite isi vor putea revarsa frustrarile direct in jocuri, nu pe internet.

[BlackManRobin]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button