Gaming

Rocket League nu va primi Power Ups pe viitor

Rocket League este un joc indie care a reușit să atragă foarte mulți jucători chiar din momentul lansării, oferind o mecanica de joc aparent simpla, dar care se poate numi ingenioasa in simplitatea sa si evident vine cu… mașinuțe! Asemanator cu modul de joc realizat de Valve pentru Team Fortress 2 de Halloween anul trecut, Rocket League pune pe un teren de fotbal mai multe mașinuțe, în două echipe, care se luptă între ele pentru a împinge mingea în poarta adversarilor.

Jocul este foarte distractiv și în ultima vreme tot mai mulți fani au început să se întrebe dacă dezvoltatorii plănuiesc să adauge pe viitor super-puteri pentru a diversifica meciurile, dar un răspuns oficial de la unul dintre producători a lămurit totul. Rocket League nu va primi super-puteri, însă echipa lucrează la „modificatori” care vor fi disponibili inițial doar în meciurile private.

Nu se știe exact cum o să arate noile mașinuțe modificate, dar distracția va continua să domine în jocul celor de la Psyonix. De altfel, noi metode pentru descurajarea părăsirii jocului în mijlocul meciului sunt pe cale de a fi implementate, chiar dacă nu se cunoaște modalitatea exactă prin care se va face acest lucru. Să sperăm că nu va afecta prea rău jucătorii, deoarece unele pedepse i-ar putea face să nu mai revină în Rocket League.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button