MOREPC&Consoles

Rocket League introduce elemente cosmetice

Cand vine vorba de Rocket League si elemente cosmetice, intrebarea nu era cand, ci mai degraba cum. Se putea apela la modelul TF2, unde jucatorii constanti sunt rasplatiti cu drop-uri, fie un magazin virtual in joc de unde poti sa iti cumperi caciulita cu zdranganele preferata, drop de loot box-uri pe care sa le poti deschide cu o cheie cumparata de la producatori. In fine, modele de urmat sunt destule.

Rocket League urmeaza sa introduca in ultimul update, conform studioului dezvoltator Psyonix, obiecte de calitate „rara” si „foarte rara”, variind de la palariute si caciulite pentru masina, pana la paintjob-uri sau alte elemente cosmetice – si nu numai. 

Se pare ca aceste iteme vor aduce si o anumita mecanica in plus jocului, drop pool-ul de iteme avand in compozitie ceva ce Psyonix numeste „Item Attribute System”, care adauga proprietati speciale, cel mai probabil un stat counter, precum StatTrak-ul din CS GO sau Strange-urile din TF2.Budding-Artist-1650x880

Astfel vor exista Painted Items, care sunt in principiu anumite obiecte „pictate” diferit, precum roti sau obiecte decorative pentru capota si Certified Items care contorizeaza o anumita statistica in meciurile online. Astfel, fiecare astfel de obiect gasit va avea un prefix in fata care va indica ce fel de statistica urmareste.

In acest moment nu se stie cum se va integra acest sistem cu ideea de cross-platform si daca aceste obiecte vor fi disponibile doar in joc sau se vor regasi si pe Steam Marketplace, studioul fiind tacut vis-a-vis de acest subiect.

[RocketLeague.com]

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button