MORE

Rocket League intra in Sezonul 2

Fiind un joc foarte popular cu un mod Ranked, Rocket League are parte de acum inainte de sezoane multiple, iar cel nou va aduce cateva schimbari pentru celebrul joc de fotbal cu masini.

Obiectivul studioului cu Sezonul 2 este sa scada importanta rezultatului unui singur meci. Nu va mai fi la fel de relevanta pierderea sau castigarea unui meci individual, accentul fiind pus, de acum inainte, pe modul in care jucatorul evolueaza cu timpul.

Ca sa reflecte acest nou sistem, este introdus un clasament nou pentru ranguri. In loc de bronz, argint si tot asa veti avea o noua structura ceva mai complexa. Pentru a va putea califica va trebui sa treceti mai intai prin 10 meciuri, dupa care veti fi repartizati unui rang de skill, din graficul de mai jos. Rangul pe care il aveati in sezonul anterior, va avea o influenta asupra plasamentului vostru.

rocket league season 2

Divizia de top nu va mai avea un numar limitat de jucatori, asa ca daca sunteti cu adevarat cei mai buni, puteti avea acea sigla atasata de numele vostru. Pana acum, sistemul functiona pe ideea de „primul venit, primul servit”

Mai multe detalii despre Sezonul 2 din Rocket League vor fi anuntate in curand. Alaturi de noi moduri de joc si harti mai variate, asta ar trebui sa tina jocul relevant pe parcursul acestui an.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button