Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Rocket League devine cu 500% mai grozav

/
/
/
img

Rocket League poate fi un joc foarte amuzant, insa limitarile sale devin aparente dupa ce petreci cateva zeci de ore in el, moment in care ori decizi ca vei deveni un jucator profesionist, ori incepi sa il joci mai rar, iar in cele din urma uiti de el. Pentru a impiedica acest viitor apocaliptic, studioul Psyonix a decis sa adauge ceva de care Rocket League are nevoie cu disperare, Mutators!

Sarbatorind originile Unreal Tournament-icesti ale studioului, Rocket League va primi Mutators ca un update complet gratuit. Acestea se vor manifesta printr-o serie de optiuni noi care pot fi folosite la modificarea severa a caracteristicilor unui meci.

Spre exemplu, mingea poate deveni un cub, gravitatia poate fi alterata, inertia poate fi modificata, orice poate sa explodeze, timpul poate fi incetinit si multe, multe altele. Aceste caracteristici pot fi implementate in meciurile custom, oferind mai multe moduri prin care va puteti distra in Rocket League.

Si pentru ca asta nu era suficient, in luna decembrie jocul va mai primi inca un stadion gratuit, dar nu unul de fotbal, ci de hochei. Unul complet cu o podea de gheata pe care masinile vor aluneca, si cu inlocuirea bilei masive cu un puc negru si foarte dureros.

[Playstation Blog]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar