MORE

Rocket League capata Hochei

Rocket League este in mod normal descris ca fiind fotbal cu masini, dar din decembrie va deveni ceva aproape complet diferit.

Pentru ca sarbatorile de iarna sunt aproape, Psyonix se pregateste sa transforme Rocket League intr-un joc de hochei, prin adaugarea unei arene noi de batalie care schimba complet regulile.

In locul unei mingi mari si albe vom avea un disc mare si negru (inserati aici gluma despre mingi mari rosii facute in Romania care sunt cuburi mici si albastre). Modul de joc se va numi Snow Day si va inlocui lista curenta de Mutators pentru perioada sarbatorilor, incepand cu 14 decembrie.

Alaturi de acest mod nou de joc vor fi adaugate si o varietate de obiecte specifice pentru aceasta perioada, precum un brad impodobit pe post de palarie pentru masina. Obiectele acestea vor fi disponibile pentru o perioada limitata, pana pe 4 ianuarie. Dupa aceasta data nu veti mai putea sa le dobanditi, cel putin nu pana la sarbatorile de iarna din 2016, dar tot le veti putea purta.

Asa ca la finalul acestui an, puteti sa va relaxati langa un brad impodobit, conducand o masina cu ghirlande, care aluneca pe gheata in timp ce incearca sa loveasca un puc pana in poarta oponentilor care s-au rasturnat, fiindca au descoperit abia acum cat de putina aderenta au masinile pe zapada.

[PSyonix]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button