MORE

Rocket League ar putea imprumuta continut din Driveclub

Rocket League este un joc complex… de simplu, adica avand un concept simplu, dar care implica strategie si intelegerea mecanicii de joc pentru a castiga un meci. Asta, sau noroc chior, in functie de individ. Dar asta nu il face mai diferit de trendurile pietii, recent Psyonix oferind publicului, la un pret extrem de bun, primul pachet de DLC intitulat Supersonic Fury, pretul fiind de doar 3.99, si adaugand doar doua masini. Lucru care evident a suparat cativa fani. Dar asta este natura gaming-ului in acest moment.

Bine, pe langa cele doua masini au venit si alte elemente, dar de asta se discuta mai putin, precum patch-ul 1.04, care a adaugat si mai mult continut in joc, momentan studioul lucrand la un nou DLC, a carui data de lansare nu a fost anuntata.

Totusi, se pare ca o coversatie vaga pe Twitter aduce la lumina niste elemente destul de interesante. Psyonix doreste sa incorporeze in jocul realizat masini si elemente din alte francize celebre, precum Twisted Metal si Strike Vetor, iar pe langa asta, ar putea veni un continut la care jucatorii nu s-ar astepta. Continut ce provine din DriveClub, jocul celor de la Evolution Studios pentru Playstation 4.

Psyonix au multumit pe Twitter unei serii realizate de alti dezvoltatori, pe care i-au lasat sa incorporeze asset-urile din jocurile lor in Rocket League, adaugand un mesaj direct de la Paul Rustchynsky, Game Director DriveClub, care a intrebat cat se poate de direct daca DriveClub si Rocket League pot sa fie „prieteni”.

Raspunsul a fost senzational, Thomas Silloway, Project Lead Rocket League raspunzand doar atat : „Hai sa vorbim”. Daca Psyonix o tine tot asa, este posibil ca jocul produs de acestia sa aiba o explozie de masini intr-un viitor apropiat, cine stie, poate parte din acest continut nu va fi rezervat doar consolelor. Ramane de vazut, avand in vedere ca si pe PC sunt destule racere de succes exclusive. Asa ca, dragi jucatori de PC, nu s-a pierdut si ultima speranta.

[Twitter]

Related Articles

Back to top button