MORE

Robotul de bucatarie: cum il alegi?

Robotul de bucatarie este un aliat indispensabil pentru că vă permite să efectuați mai multe treburi deodata, economisind timp și efort. Una dintre principalele functii pe care un robot trebuie sa o aiba este aceea a framantatului, lucru care va va permite sa pregatiti pâine, pizza și deserturi rapid.

robot-de-bucatarie 2

Un robot complet toaca, amesteca si omogenizeaza alimentele. Unele modele permit chiar stoarcerea citricelor si prepararea inghetatei acasa.

Accesoriile indispensabile unui robot sunt: lama de tocat sau de maruntit din otel inoxidabil, cârligul de aluat, discurile pentru felierea, mărunțirea, răzuirea alimentelor, tot din oțel inoxidabil și de preferință reversibile (combinarea a două funcții într-un singur disc reduce numărul de accesorii si dimensiunile lor).

Țineți minte că numărul și varietatea de accesorii nu este neapărat proporțională cu prețul. Exista si roboti mid-range sau mediu-scăzut cu kit serios si complet de accesorii.

Cand vine vorba de putere, aveti in vedere ca puteri foarte mari, între 1.000 și 1.500 de wați, sunt necesare numai pentru a procesa cantități mari de alimente. Unele dintre modelele cele mai eficiente lucrează cu doar 300 de wați.

robot bucatarie 1

Unul dintre cele mai bune brand-uri este cu siguranță Kenwood Kitchen Aid, care ofera modele de la 300 de euro la 600 de euro la aproximativ. Produse foarte bune cu prețuri diferite în funcție de caracteristici și dimensiuni sunt de asemenea prezente în cataloagele Moulinex, Braun, Philips și Bosch .

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button