PC&Consoles

Roboții sunt viitorul pentru Star Wars Battlefront 2

Electronic Arts încearcă în acest moment să găsească un mod prin care poate modifica progresia lui Battlefront 2 suficient de mult cât să nu mai facă jucătorii să se umple de un sentiment de mândrie frustrare atunci când stau ore întregi să deblocheze ceva.

Dar jucătorii par să le-o fi luat înainte, deoarece au dezvoltat o metodă prin care pot obține numărul maxim posibil de puncte de recompensă pe fiecare meci, fără absolut nici un efort. Cum? Printr-un robot! Un individ care își spune Loweberg a postat pe Reddit o invenție menită să compenseze pentru faptul că la nivel fundamental progresia jocului este prost gândită.

Acest robot este capabil să obțină numărul maxim de credite la finalul unui meci, fără ca utilizatorul să aibă vreun fel de implicare. Din momentul în care jucătorul este conectat la un meci, robotul va mișca ocazional un thumbstick de la gamepad și va apăsa ocazional pe câte un buton. Asta va împiedica sistemul de auto-kick să dea afară jucătorul. Și pentru că un participant la meci n-are absolut nici un fel de contribuție pozitivă, sunt șanse mai mari ca durata luptei să crească. Iar pentru că numărul de credite obținute la final nu este bazat pe reușite din timpul meciului, ci doar pe timpul petrecut în meci, robotul este capabil să obțină recompense maxime cu zero efort.

Desigur, acest robot este gândit pentru un gamepad, și ca urmare mai probabil pentru varianta de console a jocului. În cazul celei de PC este suficientă îndesarea unei scobitori în tastatură și poate una în mouse.

Ce măsuri vor lua Electronic Arts și DICE pentru a împiedica abuzul sistemului în acest fel? Nu este clar, dar probabil vor face ceva, din moment ce împiedică jucătorii să obțină recompense prea multe de la modul arcade, de parcă Battlefront 2 ar fi un joc gratuit de telefon mobil.

[Gamewatcher]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button