Gamescom 2022GamingPC&Consoles

Robo Revenge Squad este un joc românesc pe care l-am descoperit la Gamescom 2022

În timp ce mă plimbam printre zecile de tarabe de la Gamescom, mi-a atras atenția o pancartă pe care scria mare: ROMANIAN GAMES. Va dați seama că s-a trezit imediat dacul liber din mine și-a tăiat-o într-acolo. Ce-am găsit a fost un depozit imens de navete de bere, iar pe lângă el un stand micuț cu PC-uri pe care rula Robo Revenge Squad. M-am dat cu băieții la discuții și ce-am descoperit a fost o echipă mică cu un proiect interesant.

Am pus mâna pe un controller, unul dintre băieții de la stand a venit lângă mine ca partener de co-op și am început să ne jucăm. Mă jur că dacă nu aveam treabă aș fi stat toată ziua acolo, mai ales că Robo Revenge Squad este un joc al naibii de amuzant. Gameplay-ul este simplu de înțeles, iar premisa jocului sună cam așa: extratereștrii au preluat controlul unei lumi a roboților. Pentru a-i opri, fiecare se mobilizează cum poate, astfel va trebui să îți improvizezi o armată din tot felul de electronice și electrocasnice.

Robo Revenge Squad @ Gamescom 2022

Robotul meu era creat dintr-un frigider, o mașină de tuns iarba și un robot de bucătărie. Pe post de arme am folosit o sabie și un aruncător de mingi de tenis, iar alături de partenerul meu de joacă ne-am apucat să măcelarim valuri de roboței controlați de extratereștri. Prea ușor n-a fost și are potențialul de joc în care să bagi zeci de ore cu prietenii, fiind un fel de party game.

Robo Revenge Squad arată bine, este finisat destul de atent și se numără printre cele mai interesante jocuri indie pe care le-am văzut în cadrul Gamescom 2022. Partea cea mai tare este că dacă vreți să-l jucați, ori să aflați mai multe detalii, este deja disponibil pe Steam. A fost lansat la jumătatea lunii și se adaugă listei de jocuri „Made in Romania” pe care le recomand cu plăcere.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button