GAMING

Rob Pardo anunta plecarea de la Blizzard

Rob Pardo a fost la Blizzard una dintre mintile luminate responsabile pentru jocuri precum World of Warcraft, unde a avut rolul de Lead Designer. 

Pardo este unul dintre cei mai vechi angajati Blizzard, lucrand atunci la Star Craft, dar de departe cea mai notabila influenta a avut-o asupra lui World of Warcraft in calitate de lead designer. Pe langa asta a mai fost  design director pentru StarCraft II: Wings of Liberty si Producator Executiv pentru Diablo 3 si Hearthstone.

„Dupa 17 ani la Blizzard si o lunga si atenta perioada de analiza asupra situatiei, am luat o decizie destul de grea, dar pana la urma necesara, de a ma angaja in urmatorul capitol al carierei mele” a spus Pardo intr-un mesaj de la revedere intr-un post pe Battle.net.

„Aștept cu nerăbdare noi provocări în cariera mea, dar voi prețui mereu timpul petrecut cu voi toți, echipele uimitoare și colaborarea cu Blizzard. Aceasta m-a facut un dezvoltator mai bun, dar și o persona mai buna. Aștept cu nerăbdare noi jocuri Blizzard, pentru ca si eu, ca si voi, sunt gamer.”

Pardo a mai adaugat ca nu are planuri imediate pentru viitor pentru cariera sa, singurul sau plan imediat fiind sa isi petreaca vara cu familia, prietenii si…jocurile sale, abia dupa gandindu-se ce urmeaza sa faca in cariera.

Plecarea sa de la Blizzard lasa compania destul de descoperita, chiar daca exista destul talent in interiorul studioului pentru a sustine o linie fluenta de productie si creatie. Ramane de vazut unde se va indreapta domnul Pardo si ce proiecte va mai intreprinde pe viitor.

Tags

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close