Gaming

Road to BlizzCon 2015 poate fi urmarit live

BlizzCon este unul dintre cele mai mari evenimente de gaming realizate de un studio de jocuri din lume. La acest eveniment se strang cu mic cu mare mii de oameni anual, acestia putand sa vada la fata locului cele mai noi jocuri Blizzard, sa discute cu producatorii si realizatorii, sa cumpere art work, sa participe la concursuri si multe, multe altele. Un eveniment realizat cu pasiune.

Totusi, pana la Blizzcon mai este, iar pana atunci avem Road to BlizzCon, care va avea loc la Praga pe O2 Arena intre datele de 3 si 4 octombrie, cei care participa putand sa urmareasca indeaproape tot ceea ce Blizzard aduce pe scena O2 Arena, incepand cu Heroes of the Storm, Hearthstone si terminand cu World of Warcraft.
Pentru cei care nu pot sa se deplaseze in Praga, din varii conditii, evenimentul se poate urmari pe internet in fiecare zi, la orele 13.00, incepand cu 3 octombrie evident, cei interesati sa faca asta, putand sa intre pe site-ul http://www.eurtb2015.com .
Pentru un eveniment european, premiile sunt destul de mari, Heroes of the Storm pune in joc 176.000 de dolari, Hearthstone 25.000, iar  World of Warcraft 100.000 de dolari, fiind un set de sume extrem de importante. Evident ca vor fi prezente Overwatch si StarCraft, Overwatch putandu-se juca pe 120 de PC-uri.

[eurtb2015.com]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button